Trønder Treff

Club Renault Norvège har en avdeling i Trøndelag, da Norge er et langstrakt land. Trøndergjengen fra Midt-Norge er dem kjent for. Klubben har to biler, og Trønder-Goeletten har dem ansvaret for. Dem har turer uansett vær, og dem legger vi ut her.

Har dere hørt om Hot August Night Street Meet ved E.C Dahls i Trondheim? Vel, Trøndergjengen samlet seg og gikk til motangrep med franske biler.

Trøndergjengen har invitert til en søndagsutflukt, dem skal besøke Kjell Ivar Haltvik på Ekne ved Trondheimsfjorden syd for Levanger. Målet med turen er at dem skal se på Freiabilen som er under restaurering.

Høsttur i Trøndelag og oppmøtestedet var Rampa i Hommelvik. Målet med høstens tur var Nordenget gårdsmuseum. Resten kan du lese her om turen.

Dem møttes på Moholt i ti tida, kanskje litt tidlig - syns noen. Så gikk turen til Lian, Skistua og til slutt Sverresborg museum. Resten kan du lese her.

Trøndergjengen var 5 oktober på tur. Den siste får vi tro, på slutten av dagen lavet snøen ned. - men her er rapporten: Vi møttes i Hommelvika tidlig lørdagsmorgen 4 oktober. På søndag gikk turen til Stjørdal torg hvor det møtte opp 50 veteranbiler. Dagens happening var feiringen av 50 års jubileet for mellomriksvegen, dagens E14 fra Stjørdal til Storlien i Sverige. Og da gikk turen mot riksgrensen...

Trøndertur søndag 27. april. Møt opp ved Bohus på Moholt klokken 11.00 og bli med på en vårtur ut i det blå. Gjengen skulle møte en kar som har sitt eget Volkswagen museum. Bobler selvsagt i flertall. Redaktøren roper noe med forræderi, men som paven så lar han det passere...

En vakker augustsøndag dro 10 biler på CRN-tur i Trøndelag. Med flotte bilder i godt vær og rik på tekst har vi gleden av å dele trøndergjengens tur med dere alle. I sannhet en glimrende inspirasjon for medlemmer i andre landsdeler til å samles for en koselig tur med mat og prat! Hilsen Øistein.