Treff Til Tusen

Treff Til Tusen som også blir kalt TTT er et treff som legges til august hvert år, dem prøver i hvert fall det. Og her er det noen krav. Bilene må være minst 20 år gamle og ikke ha en motor som er større en 1000 ccm. Slagvolum tror jeg dem kaller det og alle kjøretøy er velkomne. Arrangementet startet i Halden i 1988, og når jeg skriver dette så er vi i 2024. Istedenfor Treff Til Tusen så kan det hete Treff Til Tøft, men fremdeles TTT og kravene kan være minst 30 år gamle med en motor som ikke er større en 1200 eller 1300 kubikk.

Treff Til Tusen er for alle med maks 1000 kubikk under panseret - eller baklokket! Det første som møtte oss på Norsk Motorhistorisk Senter på Burud nord for metropolen Hokksund var en strøken Caravelle som sammen med sensommervarmen strålte av velkomstglede til de tredve bilene som trillet inn. I skrivende stund er redaktøren usikker på om dette TTT lander på det 26 eller 27 i rekken.

Treff Til Tusen holder koken, vi er i Hokksund nå. Resten kan du lese selv - og så mangler vi noen bilder da...

Treff Til Tusen ble holdt på Onsakervika ved Tyrifjordens østside. Turen på lørdag gikk til via Sundvolden til Hønefoss, men vi mangler bilder her fra treffet.

Treff Til Tusen var på Hokksund Camping 19-21 august. Fredag ble det grilling og fellessamling i teltet på kvelden. Lørdag ble det en kjøretur til bla. Burud, og på kvelden ble det premieutdeling.

Denne gangen var det 50 biler på startstreken og målet var en grønn plen på Hokksund. Lykkelige var de som kunne lufte håret under den idylliske kjøreturen til Burud motorhistoriske senter. Her trenger vi bilder, er dere ikke enig?

TREFF TIL TUSEN lever i beste velgående selv om arrangementet plutselig ble flyttet fra fjorårets velegnede Hokksund Camping pga. kollisjon med andre samlinger. Nok om det - vi trenger bilder fra dette treffet...

Treff til 1000 - som i fjor, i år og neste på samme tid er Hokksund Camping samlingstedet for oss som synes smått er flott. Og det blir fler og fler for hvert år. Da mangler vi bare bildene...

Treff Til Tusen er denne gang på Hokksund Camping. CRN har vært arrangementsansvarlig de siste årene. Og nå kommer VG også, les selv.

Smått er Flott. Panhard, Morris, Austin, Autobianchi, DKW, Fiat, Renault. NSU, Citroën, Isetta, Wartburg, Saab, Messerschmitt var noen av merkene som fant veien til fagre Fagernes hvor Wartburg/IFA-folket denne gang stod for glimrende regi. Vi ser jo at det fins bilder, vi må bare få tak i dem.

Treff Til Tusen flyttet seg i år fra Østfold`s grensetrakter til kuperte Leira i Valdres. Nå fikk valdrisene oppleve juleaften og 17. mai - og innhyllet i blålåga og munter putring og fresing. Og en festhelg ble det på utmerkede Leira Camping som vartet opp med sommervær av beste sort.

-Treff Til Tusen- TTT på Dal Gård i Eidsberg i Østfold 14-16 august. Jeg siterer redaktøren. Treff Til Tusen, eller kort og godt TTT samlet i år 45 biler tross øspøs hele lørdagen og sølete grusveier. Det viser at denne julekvelden og 17. mai på samme dag for entusiaster med motorer inntil 1000 kubikk under panseret - enten det er foran eller bak, er liv laga...

-TTT- Treff Til Tusen avholdes på samme sted, idylliske Dal Gård i Eidsberg i Østfold. Datoen er 15-17 august, så må vi bare undres hva dette innlegget betyr for noe. Her trengs det bilder.

I år var det CRN`s tur til å arrangere det som vi anser å være 17. mai og juleaften på samme dag, nemlig TTT. 17-19 august putret 26 søte små med blålåga i eksosrøret til Dal Gård i Eidsberg i Østfold. Årets treff var nummer 21 i rekken og turen på lørdag gikk til Ørje Sluser og Slusemussett som ligger "under" E18 før svenskegrensen. Da lar vi bildene si sitt.

Treff Til Tusen - i hundre på Dal Gård i Eidsberg. Vi mangler noen bilder her, men vi har noen navn i innlegget - så vi kan begynne å spørre.

Treff Til Tusen var fra 12-14 august i Østfold, nærmere bestemt Dal Gård. Men alle møtte opp på lørdag i byparken i Mysen og 37 biler var påmeldt, men det dukket opp enda flere. Solen skinte og som det heter kom alt som kunne krype og gå i Mysen for å beskue oss "under 1000" i Wartburg, Panhard, Renault, Citroën, Mini, Ford, Puch, Morris, Fiat og Autobianchi. I år var det Anglia-klubben som dro arrangementet trygt og profesjonelt i havn.

I knallvær stilte 29 søte små på Viubråtan. Lørdagsutflukten gikk på koselige grusveier forbi Søsterkirkene til Hadeland Folkemuseum hvor de dro i gang et urgammelt mekanisk verksted med bokstavelig talt alt hva reimer og tøy kunne holde. Det må da være noen som har bilder fra turen, jeg skal spørre.

TTT knallsuksess. TTT feiret ikke bare 15-års jubileum, men også gjenfødelse av det tradisjonsrike familie vennlige arrangementet som startet i 1988 i Halden for oss under 1000 kubikk. Denne gangen er dem på Viubråtan rett nord for hovedstaden, men faktisk beliggende i Oppland fylke. Resten kan du lese selv her, en hel side i Bulletin.

Fint med en status på hvordan det går med TTT. Oppmøte på Motormuseet på Strømmen 25. august og nå tar de turen til Flymuseet på Gardermoen. Nå mangler vi bare noen bilder fra treffet, så vi krysser fingrene.

Treff Til Tusen samlet en grå augustsøndag over førti biler. Møtestedet var Museumsjernbanen Tertitten i Sørumsand og alle fikk "finbilparkere" i Stomperudparken. To sider i Bulletin som du kan lese her.

Det tradisjonelle TTT treffet på Lyseren i Ytre Enebakk blir ikke gjennomført, nå møter dem opp ved Motormuseet på Strømmen søndag 17. september istedenfor og kjører til Fetsund Lenser. Et spennende sted og her kan du også diskutere Austin, IFA, DKW, Loyd, Saab, Renault, FIAT, Hillman, Imp, Heinkel, Wartburg og tilsvarende yndigheter på parkeringsplassen.