Skandinavisk treff

Skandinavisk treff går på rundgang mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det er mye som skal klaffe, men jeg syns at vi har fått til mange treff. Nå skal vi sette treffene i system, så for vi se hvor flinke vi har vært. Det hele startet i 1991 og siden har arrangementet vokst og vokst og hvert år nå så forventes det over 100 deltakende biler.

Nå har klubben nettopp gjennomført et vellykket Skandinavisk Treff i vakre og smellvarme Telemark. Vi har satt av nesten fire sider med lekre bilder - kos dere. Da henviser redaktøren til Bulletin 3-2022. Er du ikke medlem, så bør du bli det nå!

Fartsfylt og festlig Nordisk Treff hos søta bror. Akkurat som for fire år siden smilte sommervarmen i Borlänge i vakre Dalarna. Drøyt seksti biler av nær sagt alle varianter rullet inn fra Finland, Danmark og Norge. Bare R10 og Twingo manglet i det fargerike mangfoldet. Vi stilte med ni biler. Det burde vært flere, men kun en snau uke i mellom vårt eget treff i Trøndelag er litt for tett på for mange. Neste år er det for øvrig CRN som er vertskap. Det er to sider med rapport i Bulletin 3-2019.

Årets Skandinaviske Treff gikk i år til Østerled. Club Renault de Finlande gjorde en fremdragende jobb med arrangementet og Norge stilte med et sterkt landslag. Landskampen ble vunnet takket være Vidar, Roger, Martin og Atle. Vi var 6 biler som reiste fra Norge, men det var bare 5 som ankom Finland. Den gule A110 måtte parkeres hos Ola i Stockholm. Vi antar det var ca. 40 biler på treffet og det møtte også opp 3 svenske og 3 danske biler. Mer detaljer i Bulletin 4-2018.

Skandinaviske treff var på Hanstholm Camping fredag 7 til søndag 9 juli. Og årets treff var nummer 26 i rekken og bare Tommy og Bente vet hvor mange ganger de har hatt ansvaret i Danmark. Uten disse ildsjelene pluss noen gode venner hadde det neppe vært 26 treff i rekke og rad! Jeg blir litt rørt, jeg kjenner Tommy og Bente nå, men resten kan dere lese på Bulletin 3-2017.

Skandinavisk Renault Treff på Skjeberg Folkehøyskole. Intet mindre enn 67 Renaulter rullet, putret og freste inn på tunet til Skjeberg Folkehøyskole. Et fenomenalt vellykket sted på alle måter; god plass, usjenert for omverdenen, fotballbane for oppstilling av biler og nok av tørr asfalt, rent og ryddig, luksusmat og ikke minst et usedvanlig hyggelig personale. Resten må dere lese på Bulletin 3-2016, redaktøren tar jo helt av...

JÄTTEKUL må uten tvil det 29. Skandinavisk Renault Treff i Borlänge karakteriseres. Vi tilgir søta brors tidligere års noe vaklende arrangement her og nå! Club Renault Sverige har arrangert Skandinavisk treff i 2015, og jeg tar av meg hatten på det. Nå siterte jeg ikke redaktøren.

TUORLA var stedet for Scandinavian Renault Meeting. Hvis noen mot formodning lurer på hvor Tuorla er så er det like utenfor koselige finske byen Turku - som heter Åbo på svensk. Treffene som går på rundgang startet i 1991 og årets er følgelig nummer 23 i rekken.

Dejligt at være norsk i Danmark - det kan deltagerne i de intet mindre enn 26 bilene fra Norge som stilte på Skandinavisk Treff i Hampen underskrive på. Under blå himmel, egen ølvogn og som vanlig velorganisert var treffet en sikker suksess. Som vanlig vil si Tommy og Bente Lind + gode venner som utrettelig står for det hele på dugnadsbasis. Utfyllende rapport kan du lese i Bulletin 4-2013.

At Nordisk Treff på Lillehammer ble vellykket kan vi først og fremst takke Kjetil Hagen og Roger Nyen for. Om lag 90 personer og 50 biler fant veien til Nordisk Treff, eller Reunion Nordique hvis vi skal jåle oss litt ut i det franske. Kjøreturen på lørdag gikk til OL-hoppbakkene og til Norsk Vegmuseum i Øyer. På kvelden ble det landskappleik og god mat og drikke. Du finner en utfyllende rapport i Bulletin 3-2012.

I år var det finnenes tur til å arrangere Nordisk Treff. Det ble arrangert på Nummela flyplasshotell, hvor arrangørene hadde leid hele stedet. Vi mangler bilder fra dette treffet. Artikkelen er fra Bulletin 4-2010.

Hva hadde Nordisk Treff i Danmark vært uten Bente og Tommy Lind? Ingenting! Disse to fantastiske ildsjeler sørger til og med for 30 varmegrader hvert fjerde år treffet arrangeres på campingplassen i Skive ved Limfjorden. Når også kaldt øl selges til drømmepriser i varmen, ja, da er det dejligt å være norsk.

Skandinavisk Treff på Romerike Folkehøyskole. Alt gikk så bra! Det var 32 varmegrader, minst 20 grader i badevannet, kalde øl i CRN`s mobile Pub Goulette og blide fjes fra fjern og nær. Ja, helt fra Nederland kom Marga og Luk i sin 12èr med automat. De er faste gjester på Treff over hele Skandinavia. Dere kan lese hele artikkelen i CRN BULLETIN-2008.

I nordisk forbrødringsand putret om lag tyve norske biler over grensen til Sunne i Varmland. Der var vi ikke alene, tvers over treffstedet var Fryksdalsdansen i full gang. Legg særlig vekt på full og du skjønner resten. Makan til fyll og spetakkel skal man lete lenge etter - de fleste var norske! Men Nordisk Traff 2007 hevet seg over de spektakulære raggar-limousinene og hadde tilhold på Hotel Selma Lagerløf. Et flott sted hvor Treffet disponerte storsalen, en nydelig kjempeplen og baren var kledelig omdøpt og dekorert til Bar Louis.

Det var et Nordisk Treff i Åbo i Finland i 2006, men jeg finner verken bilder eller artikkelen. Det var det 16-ende treffet og det ble holdt 7-9 juli 2006.

Helgen 8-10 juli blir det Danmark for alle penga ! I år er det våre blide danske åndsfrender som er vertskap for Nordisk Renault Treff. Det skjer i Skive på Skive Camping ved Limfjorden på Jylland. Våre danske venner med Tommy Lind i spissen sørget for et gedigent arrangement. CRN var sterkt representert med om lag 20 biler og det dobbelte i antall personer. 120 biler var påmeldte og på lørdag formiddag var det om lag 250 mennesker der.

Halden er kjent for den mektige Fredriksten festning, brosteinsgater, koselige butikker og spisesteder, elvepromenader og har en populær gjestehavn. Og i 2004 fikk dem besøk av veteraner også - Renault. Legg merke til at vi skifter fra Nordisk treff til Skandinavisk treff gjennom årene. Festen ble holdt på Fredriksten festning og det var 120 personer til bords. Det kom biler fra utenfor Norden og Skandinavia, men ingen hadde tatt med seg godværet, det var møkkavær over hele Nord-Europa.

I år var det søta bror som var vertskap for Nordisk Treff - noe svenskene arrangerte med suksess i stilfulle omgivelser. Gripsholm slott var et velvalgt sted, og nå trenger jeg ikke å sitere mer.

Redaktøren av dette enkle og særpregete kjøkkenbords-produkt lovte i forrige Bulletin at formann Dahle - med atskillig innlevelse - skulle skildre sitt besøk i Finland. Som Webmaster så har jeg overhodet ingen kommentarer, godt skrevet av formann Dahle.

Nordisk Treff i Danmark, jeg leser Limfjorden og at redaktøren forsov seg. Jeg er sikker på at Tommy og Bente lo litt da, noen tyskere med en orange sekser hadde hengt seg på, dem hadde dilla på seksere osv. Nå siterer jeg ikke Bulletin 3-2001 lenger, du må lese resten selv.

Vi er på Bogstad Camping helgen 30. juni til 2. juli, og det er vår tur til å arrangere Nordisk Treff. Håper på litt bilder her.

Over 170 biler og nærmere 300 entusiaster var samlet i årets store nordiske Renault-treff i Jelling på Jylland i Danmark i dagene 4-6 juli i år. I alt atten norske biler og rundt 40 nordmenn deltok. Resten kan dere lese selv. - Her vil jeg takke vår finske venn Kari Kitti for at han ville dele disse bildene med oss.