Om klubben

Informasjon om klubben!
Club Renault Norvège er en hyggelig og svært uformell klubb hvor fellesnevneren er entusiasme omkring Renault’s mange artige modeller. Særlig er modeller med hekkmotor populære i klubben, men nesten alle etterkrigs – modeller er representert.

Innmelding i klubben gjøres ved å sende en epost til innmelding (innmelding(@)renaultklubben.no) med navn, adresse og evt. biltype. Det er ikke nødvendig å kjøre Renault, men interessen for biler fra Renault bør være tilstede 🙂

Vi teller i dag om lag 200 medlemmer som til sammen – i ymse tilstander – har mange flere biler. Vekker 4CV, Fregate, Dauphine, 4’er, 8’ern i Major eller Gordini-versjon, eller 10’ern gode minner, ja da er du selvskreven medlem. Noen pusler med litt “udda” modeller som Estafette eller R4 Safari. Andre er hektet på Fuego, 15 og 17 eller råtassen Alpine som ikke er høyere over asfalten enn girspaken på 4’ern. Ekstra moro er det når noen går løs på en Juvaquatre med sveiseflamme og unevnelige franske gloser.

Fra tid til annen arrangeres det fellesturer til utlandet; da Renault fylte 100 år i 1998 dro vi selvsagt med bløtekake til Paris og vi gleder oss til 200 års jubileet. Vanligvis er det mange fra klubben som reiser til Paris til Retromobil. Dette er messe for entusiaster av veteranbiler og her kan mang en godbit kjøpes til favorittbilen.

Viktigst er kanskje kontaktnettet du som medlem automatisk blir en del av; kjøp og salg av deler, ekspertråd og ekspertmekanikere som kan trå til, samt “inside information” om biler som er til salgs.

Medlemsbladet BULLETIN får du 4-5 ganger i året og sammen med klubbens websider holder du deg oppdatert om hva som skjer.

Klubbens adresse er:
CRN
c/o Erik Lund
Lyngtrekket 6B
1086 Oslo
Kontonummer:  4285.07.05938
Årskontingent er 400 kr.

Styret for 2024 består av:
Leder: Erik Lund, epost: erik(@)renaultklubben.no – Mobil 47245173
Nestleder: Trond Hagen, epost: th(@)usbl.no – Mobil 91140397
Styremedlem: Roger Nyen – Mobil 47879265
Styremedlem: Roald Evjen – Mobil 93460700
Kasserer: Øistein Kristiansen, epost: oei-k(@)online.no
Redaktør: Egil Otter, epost: egilotter(@)icloud.com – Mobil 91808505
Webredaktør: Morten Huseby, epost: webmaster(@)renaultklubben.no
OBS. Husk å fjerne parentes-tegnene når du sender epost.