Om klubben

 

Startside
Om klubben
Arrangementer
Favoritter
Fotogalleri
Annonser
Tilbakemelding
Bulletiner

 

 


Informasjon om klubben!

Club Renault Norvège er en hyggelig og svært uformell klubb hvor fellesnevneren er entusiasme omkring Renault's mange artige modeller. Særlig er modeller med hekkmotor populære i klubben, men nesten alle etterkrigs - modeller er representert.

Innmelding i klubben gjøres ved å sende en epost til innmelding (innmelding@renaultklubben.no) med navn, adresse og evt. biltype. Det er ikke nødvendig å kjøre Renault, men interessen for biler fra Renault bør være tilstede :-)

Vi teller i dag om lag 200 medlemmer som til sammen - i ymse tilstander - har mange flere biler. Vekker 4CV, Fregate, Dauphine, 4'er, 8'ern i Major eller Gordini-versjon, eller 10'ern gode minner, ja da er du selvskreven medlem. Noen pusler med litt "udda" modeller som Estafette eller R4 Safari. Andre er hektet på Fuego, 15 og 17 eller råtassen Alpine som ikke er høyere over asfalten enn girspaken på 4'ern. Ekstra moro er det når noen går løs på en Juvaquatre med sveiseflamme og unevnelige franske gloser.

Fra tid til annen arrangeres det fellesturer til utlandet; da Renault fylte 100 år i 1998 dro vi selvsagt med bløtekake til Paris og vi gleder oss til 200 års jubileet. Vanligvis er det mange fra klubben som reiser til Paris til Retromobil. Dette er messe for entusiaster av veteranbiler og her kan mang en godbit kjøpes til favorittbilen.

Viktigst er kanskje kontaktnettet du som medlem automatisk blir en del av; kjøp og salg av deler, ekspertråd og ekspertmekanikere som kan trå til, samt "inside information" om biler som er til salgs.

Medlemsbladet BULLETIN får du 4-5 ganger i året og sammen med klubbens websider holder du deg oppdatert om hva som skjer.
 

Klubbens adresse er:

Klubbens adresse:
CRN
c/o Erik Lund
Lyngtrekket 6B
1086 Oslo

Kontonummer:  4285.07.05938

Årskontingent er 400 kr.

Styret for 2022 består av:

Formann: Erik Lund
erik<at>renaultklubben.no
     
Nestformann Trond Hagen
trond.hagen<at>usbl.no
     
Kasserer Øistein Kristiansen
oei-k<at>online.no
     
Styremedlem Vidar Nyen      
Redaktør Egil Otter
egilotter<at>icloud.com
Eltonveien 13 0585 Oslo 91808505

Bytt  <at> med @ i adressen.

Statutter for CRN finner du her.


Oslo - Cape Town 2004
Det var 6 personer fra klubben i 3 x R4 som brukte 2 måneder fra Oslo - Cape Town, les om turen her.
NB.: det er ikke alle linker som virker lenger, beklager dette.


 

     

Startside | Om klubben | Arrangementer | Favoritter | Fotogalleri | Annonser | Tilbakemelding | Bulletiner

Området ble sist oppdatert 08.03.22.